Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jeroen Bosch Schilderworkshop met Chocola in Den Bosch

Details over dit uitje

Wilt u Den Bosch voor de eeuwigheid vastleggen met chocola? Dat kan. Tijdens de Workshop Schilderen met Chocola van Den Bosch Evenementen gaat u het doen.

U krijgt les in het aanbrengen van chocola op een doek, u leert van een echte professional hoe u de leukste plaatjes kunt schilderen met vloeibare chocoladeverf.

Natuurlijk ondertussen even een beetje vingerverven en af en toe even een likje nemen, het is ook te lekker!

Geniet van deze unieke workshop in het hart van Brabant en maak fraaie creaties met chocola. Na afloop proosten we samen even met een lekker glaasje Bossche Manus, om vervolgens alle chocoladeplaatjes af te likken… ehh.. mee naar huis te nemen.

Omdat we in het Jeroen Bosch jaar zitten, spelen we in op zijn schilderstijl en onderwerpen. We helpen met thema kaartjes: De zeven zonden en de tuin der lusten spreken al gauw tot verbeelding. Ook is er een inspiratie moodboard zodat je de illusies en hallucinaties in combinatie met de heerlijke chocolade in de zondige verleiding komt. Uiteindelijk delen we drie prijsjes uit voor de beste Arti Bossch winnaars!

Bij mooi weer doen we de workshop buiten op een mooi plekje in de stad.

Inclusief:
  • Ludieke begeleiding
  • Materiaal en chocolade
  • Koffie en thee
  • Een glaasje Bossche Manus of Chocoladelikeur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer