Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Den Bosch

Details over dit uitje

Groepsuitje organiseren met al je vrienden of collega's? Scratchen, mixen en beatmatchen, hoe doe je dat achter een professionele DJ-tafel? Leer het allemaal tijdens de DJ Workshop van Den Bosch Evenementen, dé workshop voor iedereen die eerdaags Afrojack of Tiësto naar de kroon wil steken. We leren alles wat met DJ-technieken te maken heeft, je talent neem je uiteraard zelf mee.

Deze DJ-workshop doe je het liefst samen met een grote groep vrienden of vriendinnen, er wordt tussendoor lekker gedanst en jullie kennis op het gebied van Dance wordt getest aan de hand van onze enige echte Dance Quizzzzz....In de finale selecteren we de beste deelnemers die mogen draaien achter de 'main booth'.

Uiteraard gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen, wie kan zijn talent maximaal laten zien? Het beste DJ-team krijgt van ons een gouden plaat uitgereikt.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Scratchen, mixen en beatmatchen
  • Dancequiz
  • DJ-competition en uitreiking gouden plaat
  • Gezellige locatie in Den Bosch
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor groepen boven de 75 personen:

Voor groepen boven de 75 personen wordt er ook nog een workshop MC en een dansworkshop gegeven! We bouwen in dat geval 75-100 DJ-Sets op en we leren de deelnemers niet alleen dj-en, maar ook onder professionele leiding MC-en en dansen. Tevens is er een spannende Dance-quiz tussendoor. In de finale komt alles samen en gaat het dak er nog 1x af! De groep die wint ontvangt een gouden plaat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan